Mogelijkheden

Ieder gebouw is anders. Van klein tot groot, van laag tot het gespecialiseerde hogere glaswerk. Ieder pand heeft zijn eigen specifieke bereikbaarheidseisen. Onze medewerkers komen overal en zijn inzetbaar op allerlei soorten klussen.

Ramen wassen

De eerste aanblik van uw bedrijf, instelling, vereniging of villa is de buitenzijde. Het geeft direct een bepaalde uitstraling aan de bezoeker. Schone ramen zijn daarbij essentieel en laten een goede indruk achter bij de klant/bezoeker. Hierbij willen wij u graag van dienst zijn.

Dakgoot reiniging

Het schoonmaken van uw dakgoten is belangrijker dan u waarschijnlijk zal denken. Al het hemelwater wat via uw dak naar beneden komt stromen moet door de dakgoot getransporteerd worden. Als u dakgoten het vele water dan niet kunnen verwerken zijn de problemen niet te overzien. Daarnaast is het ook belangrijk dat de afvoeren van de dakgoten niet verstopt komen te zitten.

Daarom onderhouden wij bij vele klanten in de regio van Doetinchem periodiek alle dakgoten. De frequentie voor het onderhoud is sterk bepalend voor de omgeving waar u woont of uw bedrijfspand is gevestigd. Maar wij houden een gemiddelde aan van 1 á 2 keer per jaar voor het schoonmaken van de dakgoten

Mogelijkehden